Koneurakointi Ahlfors Oy toteuttaa rakennusten täyttötyöt, kaivuutyöt ja kaapeloinnin ammattimaisesti Espoossa ja pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä!

Koneurakointi Ahlfors Oy palvelee yksityisasiakkaita, yrityksiä ja kunnallisia toimijoita jo yli 20 vuoden kokemuksella. Toteutamme täyttötyöt, kaivuutyöt, kaapeloinnin ja muut rakennusten pohjatyöt laadukkaasti ja sovittujen aikataulujen mukaisesti Espoossa sekä koko pääkaupunkiseudulla. Alta voit lukea lisää tarjoamistamme palveluista. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä ja kysyä lisätietoja tai pyytää tarjousta!

Rakennusten pohjatyöt laadukkaasti

Millaista rakennusprojektia sitten oletkaan aloittamassa, perusteellinen suunnittelu ja pohjustus ovat aina oleellisen tärkeitä työvaiheita. Pohjatöissä tapahtuneiden virheiden korjaaminen jälkikäteen voi olla erittäin hintavaa ja hankalaa. Tämän vuoksi onkin hyvä valita ammattilainen huolehtimaan siitä, että pohjatyöt sujuvat oppikirjan mukaan. 


Koneurakointi Ahlfors Oy yhdistää vuosikymmenten kokemuksen laadukkaaseen ja nykyaikaiseen laitteistoon, jonka avulla työt sujuvat jouhevasti. Teemme työt aina alusta loppuun huolellisesti, varmistaen että työn jälki kestää aikaa. 


Tarjoamiimme pohjatöihin lukeutuvat talojen perustusten kaivuutyöt, täyttötyöt, kaapelointi (sähkö- ja telekaapelit), salaojitukset sekä kunnallistekniikan kaivuu. Valmisteluvaiheessa varmistamme, että valitut metodit soveltuvat rakennusalueen maaperään ja kartoitamme asiakkaan kanssa huolellisesti tarvittavat työt sekä aikataulut.

Pihatyöt