Koneurakointi Ahlfors Oy hoitaa istutustyöt, kivetykset ja muut pihatyöt kuntoon Espoossa sekä muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä!

Koneurakointi Ahlfors Oy palvelee Espoossa ja pääkaupunkiseudulla yksityishenkilöitä, yrityksiä ja kunnallisia toimijoita. Toteutamme ammattitaidolla monenlaiset pihatyöt, kuten istutustyöt ja kivetykset. Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset osaavaa tekijää piha-alueiden rakennus-, kunnostus- tai ehostustöihin!

Monipuoliset pihatyöt

Piha on monelle kodin viihtyisin paikka – tai ainakin haaveissa olisi, että siitä tulisi sellainen. Hyvin suunniteltujen ja toteutettujen pihatöiden avulla kiinteistön piha-alueista voidaankin luoda kaunis ja viihtyisä kokonaisuus. 


Mukava piha piristää arkea ja voi jopa nostaa kiinteistön arvoa. Myös taloyhtiöissä ja yrityskiinteistöissä piha-alueiden kunnossapito on oleellisen tärkeää yhteisen viihtyvyyden ja turvallisuuden kannalta. Koneurakointi Ahlfors Oy tarjoaa monipuoliset pihatyöpalvelut, joiden avulla ulkona voi viihtyä kesällä ja talvella!

Nurmikon perustus- ja istutustyöt

Kun ajatellaan, millainen on viihtyisä piha, monelle tulee ensimmäisenä mieleen vehreä nurmikko. Ankean tekonurmen sijaan moni haaveilee luonnollisesti tuuheasta nurmesta. Nurmikon kunnossapitoon liittyy kuitenkin monenlaisia töitä, joille voi olla vaikea löytää aikaa kiireisen arjen keskellä. Me voimme huolehtia puolestasi nurmikon perustus- ja istutustöistä, jolloin sinun tehtäväksesi jää vain odotella pihanurmen kasvua!

Kivetysten rakentaminen

Kivetyksillä on piha-alueilla monta roolia – ne voivat toimia kukkapenkin koristeena, tilanjakajana tai esimerkiksi pyykinkuivaustelineiden alustana. Meiltä saat avun kauniin ja käytännöllisen kivetyksen suunnitteluun sekä rakentamiseen.

Leikkivälineiden pystytys

Erilaiset leikkivälineet piristävät pihaa, mutta niiden pystyttäminen voi olla yllättävän mutkikasta. Me pystytämme leikkivälineitä varmistaen, että asennus on laadukkaasti viimeistelty ja kaikkia turvallisuusstandardeja on noudatettu täydellisesti. Suurten välineiden, kuten liukumäkien ja kiipeilytelineiden, pystytys onnistuu niin omakotitalojen kuin taloyhtiöidenkin piha-alueille. Voimme sijoittaa pihaan myös esimerkiksi hiekkalaatikon tai leikkimökin asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Piha-alueiden ympärivuotinen kunnossapito

Hyvin suunniteltu piha on myös mahdollisimman helppohoitoinen. Väistämättä jonkinlaiset kunnossapitotyöt ovat silti tarpeen, jotta piha ja puutarha pysyisivät viihtyisinä ja edustavina vuodesta toiseen. 


Me palvelemme mielellämme erilaisissa pihan huolto- ja ehostustöissä niin kertaluontoisesti kuin sopimuspohjaisestikin. Tarjoamme myös esimerkiksi teiden kunnossapito- ja hiekoitustöitä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan yksityiskohdista!