Katujen auraus ja hiekoitus sekä kiinteistöjen kunnossapito Espoossa – Koneurakointi Ahlfors Oy hoitaa kesällä ja talvella

Ota yhteyttä!

Koneurakointi Ahlfors Oy palvelee niin yksityishenkilöitä, yrityksiä kuin kunnallisia toimijoitakin Espoossa ja kaikkialla pääkaupunkiseudulla – jo 20 vuoden kokemuksella. Palveluvalikoimaamme kuuluvat katujen ja kiinteistöjen ympärivuotiset kunnossapitopalvelut. Tarjoamme sekä kertaluontoisesti että sopimuspohjalta esimerkiksi aurausta ja hiekoitusta sekä yleistä kunnossapitoa. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tai pyydä tarjousta!

Katujen ja kiinteistöjen kunnossapito sujuvasti ammattilaiselta

Ulkoalueiden ympärivuotinen kunnossa- ja puhtaanapito on erittäin tärkeää sekä viihtyisyyden että turvallisuuden kannalta. Vankan ammattitaidon ja nykyaikaisen koneiston voimin pystymme tarjoamaan näitä palveluja erittäin tehokkaasti ja luotettavasti.

Meiltä voit myös vuokrata roska- ja vaihtolavat

Talvikunnossapito

Suomen oloissa ulkoalueiden talvikunnossapitoon liittyy omat haasteensa. Erityisesti laajempien piha-alueiden tapauksessa se onkin viisasta jättää ammattilaiselle, sillä tehokkaalla koneistolla työt sujuvat jouhevasti ja turvallisesti. 


Me tarjoamme lumen auraus- ja poisajopalveluja sekä teiden ja piha-alueiden hiekoitusta. Lisäksi poistamme jääpolanteita, jotka voivat aiheuttaa talven tieliikenteessä vaaratilanteita. Talvikunnossapitopalvelut toteutetaan pääsääntöisesti sopimuksen pohjalta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Puhdistus ja yleinen kunnossapito

Tarjoamme myös teiden ja piha-alueiden puhdistuspalveluja sekä yleistä kunnossapitoa. Toteutamme esimerkiksi hiekan harjaustyöt, jotka vähentävät terveydelle haitallisen katupölyn määrää ja auttavat osaltaan rakennusten sekä ajoneuvojen puhtaanapidossa. Pihojen pesu- ja kunnossapitotoimenpiteet suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota siis yhteyttä, niin sovitaan, miten voimme palvella!