Maa-ainesten myynti pienten ja suurten projektien tarpeisiin Espoosta käsin

Ota yhteyttä!

Koneurakointi Ahlfors Oy myy laadukkaat maa-ainekset erilaisiin käyttötarkoituksiin aina omakotitalon perustustöistä taloyhtiön piha-alueiden kaunistamiseen. Maa-ainesmyynnin valikoimiimme kuuluvat niin murskeet, sepelit, täytehiekat kuin mullatkin. Asiakaskuntamme koostuu yksityishenkilöistä, yrityksistä ja julkisen sektorin toimijoista. Palvelemme Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla jo yli 20 vuoden kokemuksella.

Monipuoliset ja laadukkaat maa-aineet

Valikoimastamme löydät laajan kirjon korkealaatuisia maa-aineita. Alta löydät kuvaukset tavallisimpien maa-ainesten ominaisuuksista ja soveltuvuudesta erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tarjoamme asiakkaillemme myös mieluusti neuvontaa sopivan valinnan tekemisessä. Ota vain yhteyttä, niin selvitetään, miten voimme palvella! Tilauksesta voimme toimittaa myös harvinaisempia maa-aineksia.

Murskeet

Murskeet ovat kiviaineksia, joita käytetään tavallisesti pihojen ja teiden pohja- tai pintakerroksena tai tasauksessa. On olemassa useita erityyppisiä murskeita, joiden soveltuvuus eri käyttötarkoituksiin riippuu raaka-aineesta ja koosta. Yleisimmät mursketyypit ovat louhoskivistä valmistettu kalliomurske sekä luonnonsorasta valmistettu soramurske.


Pienempää raekokoa käytetään yleensä pihojen ja teiden pintakerrokseen ja tasaamiseen, kun taas suurempaa raekokoa voidaan käyttää rakennusten, pihojen ja teiden jakavaan tai kantavaan kerrokseen. Suurempi raekoko soveltuu myös sorateiden kunnossapitoon.

Multa

Laadukas multa on hyvinvoivan puutarhan A ja O. Multa on kivennäisaineista ja orgaanisista aineista muodostunut seos, jota valmistetaan yleensä yhdistelemällä useita eri aineksia ja seulomalla ne korkealaatuiseksi kasvualustaksi. 


Mullat vaihtelevat ominaisuuksiltaan, esimerkiksi happamuuden suhteen. Tarjolla on myös erilaisia erikoismultia, jotka soveltuvat erityisesti tiettyjen kasvien kasvattamiseen. Hyvälaatuinen multa on myös vehreän pihanurmen perusedellytys. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tarjoamistamme multatyypeistä ja muista maa-aineista!

Täytehiekka

Täytehiekka on seulottua, hienojakoista hiekkaa, jota voidaan käyttää monenlaisiin piha- ja rakennustöihin. Täytehiekka soveltuu esimerkiksi pihalaattojen upottamiseen, leikkihiekaksi tai rakennusten perustustöihin. Lisäksi se soveltuu luonnollisesti talvihiekoitukseen.

Sepelit

Kalliosta tai luonnonkivestä murskattu ja seulottu sepeli on yksi monikäyttöisimmistä maa-aineksista. Sepelin väri ja raekoko vaihtelevat suuresti ja sitä tapaa niin kotipihojen koristeena kuin rakennustyömaillakin. 


Sepeliä voi käyttää esimerkiksi salaojituksessa ja piha-alueen tai -tien pintakerroksessa. Pienirakeinen hienosepeli soveltuu erityisen hyvin talvihiekoitukseen. Suuremmat sepelikoot soveltuvat monenlaisiin rakennus- ja päällystystarkoituksiin.